Select Page

Politica de confidențialitate

Datele cu caracter personal prelucrate de site și iQ-Med Centru Medical 

Pe lângă procesările legate de trafic și securitate (enunțate în secțiunea Termeni și condiții), mai procesăm și informații unde utilizatorul își oferă în mod special consimțământul pentru prelucrarea datelor în următoarele cazuri:

  • pentru cererea de programare/contact transmisă prin formularul de contact prelucrăm: nume, telefon, email, adresă în scopul contactării dumneavoastră ulterioare.
  • pentru înscrierea la newsletter-ul nostru, prelucrăm: nume, prenume și adresă email.

 

Cine are acces la datele tale și cum le stocăm

Datele utilizatorilor sunt foarte importante pentru noi și facem tot posibilul pentru a le păstra în siguranță și a limita la maxim accesul la aceste informații. Respectăm politica de GDPR.

La datele tale au access:

  • angajații noștri cu respectarea obligațiilor legale și contractuale de respectarea confidentialității datelor la care au acces, in scopul desfășurării activității lor.
  • contractori, furnizori de servicii doar în situația în care aceste date sunt necesare pentru desfășurarea activității lor și limitat la setul de informații absolut necesar.
  • furnizor software medical de gestiune a pacienților.
  • furnizor servicii de web-development și web-hosting pentru site-ul nostru https://urocluj.ro/
  • furnizor de servicii de contabilitate
  • furnizor de servicii de HR (management resurse umane)

Datele utilizatorului sunt stocate pe serverul sitului și îndeplinește cele mai stricte criterii de securitate.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentrru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, clienții iQ-Med Centru Medical beneficiază de dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul la informare, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Toate aceste drepturi se exercită prin cerere scrisă, datată și semnată, inaintată iQ-Med Centru Medical la adresa de e-mail iqmedcentrumedical@gmail.com.

 

Cât timp procesăm datele personale?

Datele utilizatorilor sunt procesate pe toată durata necesară îndeplinirii scopului pentru care au fost colectate (utilizator de web, pacient al nostru, comunicarea comercială acceptată, informații de trafic înregistrate pe website prin Google Analytics). La cererea utilizatorului aceste date stocate în siguranță pot fi șterse definitiv.

[ea_bootstrap scroll_off='true']