Select Page

Despre

 

Dr. Rad este medic primar Urolog, Fellow în Bordul European de Urologie (FEBU), membru al Asociatiei Europene de Urologie, Societatii Internationale de Urologie, Societatii de Endourologie, Societatii Romane de Urologie, absolvent al Universității de Medicină și Farmacie “IULIU HAȚIEGANU” Cluj – Napoca.

Untitled

Dr. Rad este specializat în tratamentul minim invaziv al litiazei reno-ureterale, incluzând litotriția Laser Holmium în litiaza renală, evaluarea metabolică a pacienților cu litiază renală și abordul minim invaziv la pacienții diagnosticați cu tumori uroteliale ale căilor urinare.

Colaborator al Clinicii Endoplus din Cluj-Napoca, al Spitalului Humanitas si al Centrului Medical iQ-Med cu o experienta de peste 3000 de intervenții endoscopice la pacienții cu litiază reno-ureterală, tumori ale căilor urinare superioare sau patologie obstructivă reno-ureterală.

O altă arie de interes este reconstrucția uretrală si peniana in stricturile de uretra, hipospadias, curburi peniene, Boala Peyronie.
Ofera o multitudine de intervenții pentru incontinența urinară la bărbați incluzând bandelete ajustabile antiincontinență, sfinctere urinare artificiale, injectii cu agenți de umplere.
Totodată oferă evaluare și tratament în disfuncția erectilă – protezare peniana, sindromul de vezică hiperactivă, infectii urinare recurente și patologia urologică generală.

6 Centre din Marea Britanie

 

Pe durata pregătirii în rezidențiat din cadrul Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca a beneficiat de programe de pregătire pe durata a trei ani în centre din Marea Britanie:
     • Kent and Canterbury Hospital, Canterbury.
     • Shrewsbury and Telford Hospital, Shrewsbury.
     • Guy’s Hospital, London.
     • Aberdeen Royal Infirmary, Aberdeen.
     • Gartnavel General Hospital, Glasgow.
     • Southern General Hospital, Glasgow.
[ea_bootstrap scroll_off='true']