Select Page

Despre

 

Dr. Rad este medic specialist Urolog din 2014, Fellow în Bordul European de Urologie (FEBU) din 2014, absolvent al Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “IULIU HAȚIEGANU” Cluj – Napoca din 2008.

poza dr rad 2

Dr. Rad este specializat în tratamentul minim invaziv al litiazei reno-ureterale, incluzând litotriția Laser Holmium în litiaza renală, evaluarea metabolică a pacienților cu litiază renală și abordul minim invaziv la pacienții diagnosticați cu tumori uroteliale ale căilor urinare.

Din 2014 este colaborator al Clinicii Endoplus din Cluj-Napoca, unde a efectuat peste 1500 de intervenții endoscopice la pacienții cu litiază reno-ureterală, tumori ale căilor urinare superioare sau patologie obstructivă reno-ureterală.

O altă arie de interes este reconstrucția uretrală, incontineța urinară la bărbați putând oferi o multitudine de intervenții în acest scop incluzând reconstrucții cu grefă de mucoasă bucală, bandelete ajustabile antiincontinență, sfinctere urinare artificiale, injectii cu agenți de umplere. Totodată oferă evaluare și tratament în disfunciția erectilă, în curburile peniene, sindromul de vezică hiperactivă și patologia urologică generală.

6 Centre din Marea Britanie

 

Pe durata pregătirii în rezidențiat din cadrul Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca a beneficiat de programe de pregătire pe durata a trei ani în centre din Marea Britanie:
     • Kent and Canterbury Hospital, Canterbury.
     • Shrewsbury and Telford Hospital, Shrewsbury.
     • Guy’s Hospital, London.
     • Aberdeen Royal Infirmary, Aberdeen.
     • Gartnavel General Hospital, Glasgow.
     • Southern General Hospital, Glasgow.